Staat zoekt oorlog met volk

26feb - door Jos - 0 - Over Uncategorized

Hoger beroep inzake avondklok tussen “Virus Waarheid” en de Staat is toegewezen aan de Staat. Dit betekend dat de avondklok blijft bestaan, terwijl er geen nood toestand is.

Denk dat we ons moeten gaan beraden in hoeverre we deze Staat nog serieus kunnen nemen, haar regels uitvoeren en volgen. Persoonlijk zie ik dit wel als een breuk moment. Als ze dit al niet kunnen, dan is het wel een beetje over en voorbij. Als de Staat een (absurde) wet voor zichzelf is, eigen rechter tot in het waanzinnige, zonder redelijkheid, billijkheid en gebaseerd op zelf verzonnen waanzin, dan kan ik dat ook. Stoplicht ? Tja, dan heb ik ook mijn eigen regels. Politie ? Ik kan ook een pet opzetten hoor, geen probleem. De goede wil naar de Staat is in ieder geval weg hiermee. Het is een privé club van gekken geworden. Een stel mafkezen en lastpakken die die nu nog vrij rondlopen, omdat ze nog niet gepakt en gestraft zijn. Hopelijk komt dat snel.

Vaak duurt het even voordat Justitie en Politie (de echten) de misdaad te pakken krijgen. Hopelijk snel, en dat is dan wellicht inclusief deze “rechters” en de meerderheid in de Staten Generaal. Er zijn grenzen aan wat geaccepteerd kan worden, ook van de Staat. Als ze zo door gaan, is het in drie jaar burger oorlog. Maar dat weten zij ook, en dus zullen ze wel oorlog gaan stoken met Rusland (Amerika bedoel ik, Nederland is maar een Vazalletje van niks in dit systeem.)

Ik denk dat dit betekend dat Nederland nu wetteloos is. Er is geen politie, er is geen justitie, er is geen grondwet, er is geen Staat. Er zijn diverse privé clubs die een deel van de macht de-facto en met geweld op straat naar zich toe trekken. Dat blijft er over, na deze “uitspraak” (lees: zak met kots die uitgestrooid wordt over ons land). Schokkend en ziek (heh). Dit is voer voor een Tribunaal als Recht en Wet hersteld zijn. Ik heb alle hoger beroep zaken in deze live gevolgd. Lachwekkend wat de Staat hier durft. Ze zoeken oorlog met het volk.

Zal de volgende stap in deze semi-dictatuur zijn dat dit soort dingen schrijven niet meer mag, in het land dat zogenaamd de vrijheid is toegedaan, waar recht, vrijheid van meningsuiting en organisatie vroeger als de hoogste idealen golden ? We gaan het meemaken …

P.S.

§ Cassatie bij de E.U. ?

Het lijkt dat “Virus Waarheid” een cassatie bij een “Europees Hof” wil. Helaas betekend dit dat de zaak hopeloos is. De vijand kan dan kiezen tussen twee soorten overwinning: ① De avondklok toelaten. ② Macht grijpen voor het Amerikaans-Europese Imperium (de E.U.) door de avondklok af te wijzen. Dat zal steun opleveren bij de bevolking voor dat Hof en dat systeem van macht. Het is echter een oncontroleerbare macht omdat het Imperium veel te groot is (alsook corrupt, en ontstaan door oorlog).

Propaganda werk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *