Mick uit Arnhem pamflet

24feb - door Jos - 0 - Over meningen

Even iets anders met dit bericht. Dit is een pamflet over Corona hysterie, door iemand geschreven in Arnhem (vriendelijk bekend bij ondergetekende). Het mag verder verspreidt worden, als iemand dat wil doen.

Uit dit soort dingen en andere lijkt het er op dat de weerstand tegen de Corona dictatuur steeds verder blijft groeien. Misschien krijgen wij ooit toch nog onze burger rechten terug. Wat zou dat mooi zijn …

Recente foto UMCG, ziekenhuis Groningen.
Een belangrijk centrum in de huidige internationale ramp, zoals u ziet.
Zoals altijd; het is rustig, niet veel aan de hand. Door de afdschuwelijke
situatie bij de ziekenhuizen, moeten alle mensen verplicht binnen
zitten, en zijn bijna alle winkels blijkbaar permanent gesloten.
Wat is de logica van deze situatie ? Geld bijdrukken als gekken.

━━━━━━━━━━━━━━

§

Toch zal het waarschijnlijk allemaal niet zo makkelijk gaan, omdat er een onderliggend motief is voor de Corona hysterie, en dat is het absurde geld bijdrukken waar de heersende klasse sinds 2008 mee bezig zijn. //

Begin 2020 stortten de financiële markten eindelijk in: https://en.wikipedia.org/wiki/2020_stock_market_crash Dit had niets met Corona te maken. Er werd niet over bericht in de massa media, want die hadden het alleen nog maar over “Corona, Corona, Corona”. Al jaren en jaren roepen alle serieus te nemen economen dat dit fout moest gaan, tot vervelends toe. De “oplossing” was nu ook weer dezelfde: geld bijdrukken, maar nu zonder limieten (!).

Hoe kan een land bestaan, waarin corrupte klieken zonder limiet geld voor zichzelf bijdrukken ? Een betere vraag is: hoe lang kan zo’n land bestaan. Een jaar ? 3 jaar ? 10 jaar ? Kunnen ze zichzelf reguleren ? Kan een bende plunderaars zichzelf beheersen als alles mag ?

ttps://brandnewtube.com/watch/breaking-america-039-s-frontline-doctors-white-coat-summit-ii-scotus-press-conference_LMNAcPp7BChPvTp.html

Wat mij betreft is Corona een afleidingsmechanisme. De standaard methode om een volk bezig te houden en af te leiden is oorlog. De leugen propaganda voor een grote oorlog met Rusland begon in 2014, en was gebaseerd op de Obama-Nazi staatsgreep in Oekraïne (link). Hier heeft de leugen media ook een totaal verdraaid beeld van gegeven, waarin Nazis werden voorgesteld als democraten. Dat was dus 6 jaar na 2008. Blijkbaar werd de spanning zo groot door de corruptie, dat het tijd werd om serieuze controle mechanismes op poten te zetten. Oorlog dus.

Later werd China (zoals verwacht) toegevoegd aan de vijanden lijst, wellicht omdat de oorlog anders niet groot genoeg zou worden. Het blijft altijd raden als men onder een regering van criminelen leeft, die hun macht uitoefenen ver boven de politici op TV, namelijk via de macht van het geld.

Dit hele Corona gebeuren is nog niks, maar is ook een mooi excuus om de economie nog even extra klappen te geven, en om bedrijven in moeilijkheden te brengen zodat ze goedkoop kunnen worden opgekocht door de centrale heersende klasse, die daar het geld voor bijdrukt en dan die macht in handen neemt.

Het wordt oorlog, en dat blijkt ook uit andere kwesties zoals de toenemende spanningen op het gebied van atoom bewapening. Obama heeft de spanning versterkt door de Amerikaanse wapens te moderniseren. Verdragen over wapen vermindering/controle zijn afgelopen voor bepaalde categorieën wapens. Amerika blijft agressie zoeken met Rusland en China. De doctrine omtrent de inzet van atoom wapens wordt steeds meer versoepeld, eerst door Amerika, en Rusland volgt dan met soortgelijke besluiten.

Ze hebben het financiële systeem kapot gemaakt en leeg gezogen, waardoor alleen nog een zware crisis rest waardoor het volk boos wordt. Om dat te beheersen wordt de angst politiek ingezet; Corona en daarna vermoedelijk grootschalige oorlog. Het zou natuurlijk kunnen dat ze weer een onverwachte truk uit de hoge hoed toveren, maar het motief en de werking zijn vergelijkbaar.

Het alternatief voor de heersende klieken van het Grote Geld zou een enorme economische crisis en geld ontwaarding zijn, die grote politieke weerstand gaat opleveren bij de bevolking. Dat kan leiden tot Revoluties en burger oorlogen. Angst houdt het volk gedwee, en dan is er een excuus om naar te wijzen als dingen fout gaan (zoals nu Corona, voor zolang als dat blijft werken). De Nazis hebben aangetoond dat dit werkt voor de top klieken.

Dat dit zo zou gaan, althans in grote lijnen, is besloten in 2008 door de banken te redden. De corruptie was daarmee zo catastrofaal geworden, dat het vroeg of laat op een ineenstorting moest gaan uitlopen. De toon was gezet. Het redden van de banken was het historische verraad van alle politieke partijen die pretenderen voor de vrije markt te zijn (rechts), en alle politieke partijen die pretenderen die pretenderen een alternatief te willen tegen de Kapitalistische uitbuiting van de arbeidersklasse (links). Daarmee was het ook een soort historisch bankroet van het politieke systeem als geheel, gezien de gevolgen die dit waarschijnlijk gaat hebben.

Waarschijnlijk waren het diegenen die dit van boven af zo laten gaan, ook al vele decennia duidelijk welke kant het op ging. Het absurde en schandalige Staatsschuld corruptie systeem bestaat al een lange tijd en is op zich voorspelbaar. Dit was mijns inziens het motief om de “9/11” aanslagen te plegen op New York, zodat een voorschot genomen kon worden op de uiteindelijk in te voeren dictatuur/tirannie. Het is de zogenaamde “vlucht naar voren”. Men vlucht niet weg van publieke aandacht, maar juist naar voren met een torenhoog verhaal om mensen in een richting te duwen, en zodoende de macht vast te houden, waardoor niemand anders die macht tegen hen kan gebruiken.

Om het populistisch te zeggen; de Nazis zijn terug, en dit keer hebben ze nucleaire bommen. Hoofdkwartier: Amerika. Wederom Amerika. Amerika heeft immers ook de originele Nazis gefinancieerd. Via die strategie werd West Europa veroverd (waaronder Nederland). Jammer dat zoveel mensen vast zitten in een alternatieve lezing van de feiten, die “heel toevallig” (maar niet heus) de overwinnaar van de oorlog verheerlijkt. De overwinnaar heeft immers per definitie gelijk, want die heeft de macht om dat geloof op te leggen, middels geweld, omkoping, enz. De illusies waarin de meeste mensen leven zijn diep verankerd. Het geeft ze zekerheid te denken wat iedereen denkt en wat ze altijd dachten. Het lijkt zeker dat zij meegesleept zullen worden door de propaganda, tenminste tot het begin van de oorlog, en dan is het te laat om dat te stoppen. Het is nu al veel te laat om dat te stoppen. Alleen een wonder kan de oorlog nog stoppen.

Let wel, er is van alles mogelijk. Het is zelfs denkbaar dat alleen oorlogsdreiging wordt ingezet, of weer andere creatieve controle mechanismes. Het zou ook een gelimiteerde oorlog kunnen zijn, en dan verder tirannie op basis van oorlogsdreiging. Misschien weer een campagne van terreur aanslagen. De mogelijkheden in detail zijn eindeloos, terwijl de methodes, doelen en motieven dezelfde blijven. Alles voor macht en geld.

Propaganda werk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *