Géén “Europese” Staat AUB

27mrt - door Jos - 0 - Over communicatie

Een bericht ontvangen van een groepering die zich “European United” noemt, blijkbaar via de groepering “Nederland in Verzet” (vet/cursief gedrukt toegevoegd):

Lancering Europe-United.eu!

Geachte heer/mevrouw,

Na uw aanmelding voor de nieuwsbrief van Nederland in Verzet danken wij u ook voor de gekoppelde aanmelding voor de nieuwsbrief van Europe-United.eu.

Eind 2021 lanceerde Nederland in Verzet het idee van een kwartetspel voor Wappies en verzetsstrijders. Mag ik van jou van de virus varianten Omikron? Mag ik van jou van de wakkere media Café Weltschmerz? Mag ik van jou van de WEF leden Mark Rutte? Het zijn maar enkele voorbeelden van dit door Nederland in Verzet geproduceerde kwartet.

NU EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ EUROPE-UNITED.EU EEN ABSOLUTE MUST HAVE VOOR ELKE WAKKERE ÉN ONTWAKENDE

Voor €19,95 ontvang je dit exclusieve kwartet + een rijkelijk gevulde goodie bag. Daarnaast ontvang je het lidmaatschap van Europe-United.eu voor 2022. Hiermee ontvang je voorrang en/of korting op speciale acties.

De prijs is inclusief verzendkosten. Vrijwilligers zullen zich wederom inzetten voor het verpakken en verzenden. De opbrengst van het kwartet komt geheel ten goede aan het verzet.

Onze eerst volgende actie wordt het Europese protest: IT AIN’T RIGHT. Ook zal Europe-United.eu andere organisatie van de opbrengst gaan ondersteunen. Enkele voorbeelden:

De Parallelle Samenleving
EuropeansUnited.eu
Samen voor Nederland
Hart voor Vrijheid SHOP
De Andere Krant

Einde citaat. Eerste deel ontvangen e-mail.

Geachte Nederland in Verzet,

Graag zou ik er bij u op aandringen zich niet in te laten met groeperingen die de vernietiging van de Nederlandse Democratie nastreven door mee te werken aan de politieke integratie van Nederland in het Amerikaanse Vazallen systeem genaamde de “Europese Unie” (immers, ontstaan uit de bezetting van de Amerikanen, die eerst de Nazis hebben gebruikt om de Europese landen zich tegen elkaar stuk te laten vechten, een bekende techniek en verder niet zo bijzonder behalve dan dat verstandige mensen nog steeds lijken te doen alsof het niet is gebeurd, en dat ondenkbare dingen als de fusie van bijna alle Europese landen ineens als vanzelf gaat, ondanks het feit dat deze integratie niet wordt gewenst of goedgekeurd door de bevolkingen in de diverse landen).

Het lijkt mij duidelijk dat een groepering(en) die deze naam draagt:

Europeans United – Europeansunited.eu
Europe United – europe-united.eu

Toewerken naar een “Verenigde Staten van Europa”, iets dat helaas nu al een bestuurlijk feit is, en dat alleen met de grootst mogelijke inzet (en dus ook: scherpe propaganda), misschien nog ongedaan gemaakt kan worden, zodat we iets van een democratisch proces en Rechtstaat kunnen handhaven in Nederland. Het maakt niet uit, wat mij betreft, of deze groeperingen net doen alsof ze voor Soevereine Staten zijn. De naam is een krachtiger iets dan een slogan hier of daar. Ik zie het dus nu zo, dat jullie je laten infiltreren door vijandige groeperingen, en wie weet wie daar verder achter zit (vermoedelijk het Amerikaanse wereld Imperium, met al hun klieken en bendes die ze inmiddels over de laatste 70 jaar hebben opgericht).

Ter contrast: ik zou er meer vertrouwen in hebben als bijvoorbeeld “Nederland in Verzet” (schitterende naam, mooie propaganda, fijne letterkeuze, mooie acties, goed kwalitatief propaganda materiaal waar ik erg blij mee ben), een horizontale samenwerking zou hebben met een organisatie die bijvoorbeeld “Deutschland uber Deutschland” zou heten (om maar eens iets geks in 1 seconde uit de mouw te schudden, misschien helemaal verkeerd hoor), en een Franse organisatie die “Démocratie en France – Liberté, Egalité, Fraternité” heet.

De propaganda van deze clup “Europeans United” ziet er ook schadelijk uit. Dit staat er in hun kolommetje over wie ze zijn en wat ze willen:

Open debate

Our hope is that the largest parliament in the world reclaims its responsibility by listening and responding to the cry for freedom from a growing segment of the population, so there’s no need to take to the streets in our Western democratic countries.

Einde citaat. Dit is dus een roep om de verdere vernietiging van de Nederlandse democratische Rechtstaat. Nederland begint al echt een dictatoriale kromstaat te worden, en dat komt mijns inziens mede of wellicht vooral door de Europese Unie. Wie is dit “Grootste Parlement ter wereld” ? Ik neem maar aan dat dit de E.U. is, met 705 leden (ik moest het even opzoeken, omdat ik me niet met deze landverraders bezig houdt). Het Nederlandse Parlement heeft in ieder geval veel minder leden: 150 (ok toegegeven, moest het ook even opzoeken om geen fouten te maken).

Wat betekend “reclaim its responsibility” in deze context, oftewel het opnieuw in bezit nemen van hun verantwoordelijkheid. Welke verantwoordelijkheid ? De E.U. moet gewoon helemaal weg, en als ze niet voor een tribunaal voor volksverraad komen, dan hebben ze veel geluk gehad. Die hele bende is nooit direct goedgekeurd, en iedereen weet dat de corrupte politieke partijen van Nederland zelfs nooit een direct Referendum hebben aangedurft, en die ene keer dat ze het wel deden verloren ze het keihard (E.U. Grondwet). Ze etteren er gewoon mee door, totdat er een generatie is geboren die zo dol is, die niet beter weet, dat het de-facto impliciet een feit is geworden, en dat is helaas nu al de situatie. Dit etteren doen ze onder andere door dit soort organisaties op te richten, zoals “Europeans United”. Hoe zit het trouwens met de “Europeans” die in Moskou leven, of in Zwitserland ? Alles ademt Amerikaanse propaganda, het Imperium dat Hitler mede heeft gefinancieerd en op die manier aan de wereld macht is gekomen.

Zoals ik het zie: jullie worden van binnenuit opgerold. Dit gaat weer richting een oppositie beweging die door de machtsklieken zelf wordt aangestuurd. Ik zou me verre houden van een organisatie als “Europeans United” of “Europe United”, die dan ook nog eens de leugen durven te verkondigen dat ze tegen Europese totale integratie zijn, terwijl dat nota bene hun eigen naam is. Merk op dat “United”, een “eenheidsregering”, een typering van een Staatsvorm is. Er is de Federatie, de Confederatie, en de Éénheidsregering. De sterkste meest gecentraliseerde is de Éénheidsregering.

Een Éénheidsregering houdt in dat de centrale regering uiteindelijk alle macht heeft, tot op het kleinste niveau, of anders gezegd dat de Éénheidsregering de macht heeft om de grenzen van haar eigen macht tot op het kleinste lokale niveau te bepalen. In een Federatie is dat meer een balans, en in een Confederatie behouden de aangesloten Staten grotendeels hun Soevereiniteit, en besluiten dan ook zélf of ze een besluit van de Confederatieve regering zullen uitvoeren. Zo ongeveer begrijp ik het tenminste. Door “United” in de naam te gebruiken, wordt dus iets specifieks gezegd over de gewenste Staatsvorm door die groep: een gecentraliseerde Éénheidsregering. Als ze dan zeggen dat dit niet zo is, dan is dat wat mij betreft alleen nog maar erger, want dan willen ze zowél een Éénheidsregering, alsook zijn het blijkbaar leugenaars.

In het geval dat ze iets anders bedoelen, ter goeder trouw, als “samenwerking” of “eenheid in gedachten” of “eenheid rond basis principes” of “gezamelijk verzet tegen tirannie”, dan hadden ze dat duidelijk moeten maken. Dit doen ze echter helemaal niet. Sterker nog, ze gaan juist weer terug op het politieke vlak, door te beweren dat het Europese Parlement een verantwoordelijkheid heeft, enz. Het Europese Parlement heeft geen verantwoordelijkheid. Het Europese Parlement moet worden vernietigd en onderzocht als een criminele organisatie (als het aan mij ligt). Alle misdaden al vanaf de Nazi tijd moeten dan naar boven komen, want het hele smerige ding gaat al lang terug. Uiteraard gaat het allemaal weer om geld, en in het bijzonder ook: toegang tot markten, oftewel weer meer geld verdienen voor de top industriëlen en andere vuige typetjes die nooit genoeg hebben.

Ik ben ook iemand in de categorie “nooit genoeg” want ik blijf maar lallen en schrijven, waarvoor excuses. Ik verwacht dan ook geen antwoord en hoef ook geen antwoord. Alleen hoop ik dat jullie over dit gevaar willen nadenken, want het infiltreren en ombuigen van een oppositie beweging is iets dat altijd terug komt in de politiek, en waar men zich gedegen bewust van moet zijn. Ook vind ik dat ik een klein recht heb om te reageren, omdat blijkbaar mijn e-mail nieuwsbrief lidmaatschap bij “Nederland in Verzet” is doorgespeeld naar deze wat mij betreft gevaarlijke en vijandige organisatie (niet dat mij dit iets uitmaakt qua privacy hoor, ik ben echt niet boos ofzo, maar alleen bezorgd over de lange termijn politieke richting).

beste groeten,
Jos Boersema
https://nieuws.socialism.nl

P.S. Helaas nu geblesseerd, maar zodra ik weer op de fiets kan over 2 weken ofzo, zal ik direct de 1000 km protest passeren met jullie spandoek “Geen Priktatuur”. Ga door, maar geloof mensen niet zomaar, ook al doen ze zich goed voor. Let op de propaganda die ze uitstralen. Let er ook op dat heel veel mensen alleen maar 5 woorden tot zich kunnen nemen, en alleen al de twee woorden “Europeans United” is een complete wereld die ze dan in ééñ klap indrinken, en verder zien ze ook niets. Dat is het effect. Ik zag ook weer géén Nederlandse vlag op die websites, of andere vlaggen van landen die Soeverein behoren te zijn. Soeverein betekend: eigen Grondwet, eigen munt, eigen buitenland beleid, eigen leger, alles is van ons, en het betekend zelfs dat we waarschijnlijk ook uit de V.N. moeten, want dat is óók een Amerikaans Vazallen en controle apparaat.

Ik wil dit zien: grenscontroles terug, overal weer de Nederlandse vlag in plaats van de Amerikaanse Bezettingsvlag (EU), ook wég met de NAVO want we worden alleen maar in aanvalsoorlogen van Amerika meegesleurd, enz. Het enige zinnige militaire verdrag dat ik zie, is een unilateraal verdrag met Zwitserland: als Zwitserland wordt aangevallen, dan vallen wij de aanvaller aan, maar als het omgekeerde gebeurd dan is die verplichting er niet. Dit omdat de Zwitserse democratie zoveel beter is, en een voorbeeld voor de wereld, en daarom waard om te verdedigen. Andersom is dat niet zo. Nederland is gewoon behoorlijk een chaos en een laag niveau land (geworden), dat ook zware Imperialistische misdaden op zijn rekening heeft.

━━━━━━━━━━━━━

Reactie van Nederland in Verzet (zelfde dag):

De pagina Nederland in Verzet is onze hoofdpagina. Heel duidelijk verzet. Verzet tegen de overheid. Verzet tegen Europa. Europe-United.eu is even snel en bewust commercieel gekozen. Wij hebben niets met Europeans United te maken en denken ook geheel anders. Nederland in verzet is voor een Nexit. Mvg 

━━━━━━━━━━━━━

Reactie van Jos Boersema (zelfde dag):

👍 Nexit 👍

Ok, ben blij te horen, dat jullie niet worden overgenomen oid. Goed bezig.
Ik was al zo blij met jullie insteek, vandaar mijn zorgjes.

groeten Jos

━━━━━━━━━━━━━

Einde verzonden bericht. Hoe dit dan zit: Europe-united.eu oprichten, geld sturen naar EuropeansUnited.eu, maar er toch niets mee te maken hebben en geheel anders denken, is mij niet duidelijk. Het punt is gemaakt, dus hier laat ik het bij.

Propaganda werk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *